Timer vi tilbyr

Barnedans

Dansekurs som passer for barn i barnehagealder. Her vil de lære dans basert på lek og moro.

  • Aldersgruppe: 3-6 år

Disco Kids

På dette partiet lærer danserne grunnleggende danseferdigheter, basetrening som spenst, tøying og styrke, samt turnelementer. Det er også fokus på lek, moro og samhold. Deltakelse på konkurranser er frivillig og hver sesong avsluttes med en danseoppvisning.

  • Aldersgruppe: fra 6 år

Freestyledisco og slow

På dette partiet lærer danserne grunnleggende danseferdigheter, grunntrinn innenfor freestylediscojazz og slow, samt takt og turnelementer som er tillatt å bruke på konkurranser. Utøver må være på mesternivå før godkjente turnelementer kan brukes i konkurranser. På trening øver en på ulike turnøvelser som å slå hjul, stift, bro overganger, monkey-flip, okse og mye mer. Deltakelse på konkurranser er frivillig. På partiet er det også fokus på lek, moro og samhold.

  • Aldersgruppe: fra 9 år

Konkurranseparti Freestyledisco og slow

Konkurransepartiet er for utøvere som er rykket opp til litt øvet, mester, champ eller elite. Her er det høyt tempo og fokus på teknikk, samt basetrening slik som spenst, intervaller, styrke, balanse og tøying. Utøverne har selv ansvar for å trene utenom de gitte treningstidene og for å sette individuelle mål sammen med trener.

  • Alder fra 9 år

Performing arts (PA) – jazz/moderne

På dette partiet lærer danserne koreografi, improvisasjon og teknikker som piruetter, hopp, isolasjoner og spark. Det anbefales å starte på PA 1 som trener 1 gang i uka og videre gå over til PA 2.

Konkurranseparti Performing arts

Konkurransepartiet er for viderekommende dansere som ønsker å konkurrere i dansegrenen. Her stilles det høyere krav til både ferdigheter og fokus.

  • Alder fra 11 år

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.