Timer vi tilbyr

Disco Kids

På dette partiet lærer danserne grunnleggende danseferdigheter, basetrening som spenst, tøying og styrke, samt turnelementer. Det er også fokus på lek, moro og samhold. Deltakelse på konkurranser er frivillig og hver sesong avsluttes med en danseoppvisning.

  • Aldersgruppe: fra 6 år

Freestyledisco og slow

På dette partiet lærer danserne grunnleggende danseferdigheter, grunntrinn innenfor freestylediscojazz og slow, samt takt og turnelementer som er tillatt å bruke på konkurranser. Utøver må være på mesternivå før godkjente turnelementer kan brukes i konkurranser. På trening øver en på ulike turnøvelser som å slå hjul, stift, bro overganger, monkey-flip, okse og mye mer. Deltakelse på konkurranser er frivillig. På partiet er det også fokus på lek, moro og samhold.

  • Aldersgruppe: fra 11 år

Rekrutter

Dansere som har deltatt på en konkurranse blir rekrutt og får tilbud om en felles trening i uka med konkurransepartiet. Her er tempoet er litt høyere og man fokuserer mer på kombinasjoner og rekker. Man må få godkjenning fra trener for å være med på dette partiet.

  • Alder fra 11 år

Konkurranseparti Freestyledisco og slow

Konkurransepartiet er for utøvere som er rykket opp til litt øvet, mester, champ eller elite. Her er det høyt tempo og fokus på teknikk, samt basetrening slik som spenst, intervaller, styrke, balanse og tøying. Utøverne har selv ansvar for å trene utenom de gitte treningstidene og for å sette individuelle mål sammen med trener.

  • Alder fra 11 år

Performing arts (PA) – jazz/moderne

På dette partiet lærer danserne koreografi, improvisasjon og teknikker som piruetter, hopp, isolasjoner og spark. 

  • Alder fra 11 år

Konkurranseparti Performing arts

Konkurransepartiet er for viderekommende dansere som ønsker å konkurrere i dansegrenen. Her stilles det høyere krav til både ferdigheter og fokus.

Alder fra 11 år

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.