Om Stavanger Freestyledisco

Visjon: Stavanger freestyledisko klubb – der drømmer blir virkelighet

Stavanger freestyledisko klubb har som mål å være en inkluderende klubb der danserne får ut sitt potensiale

Stavanger Freestyledisco klubb (SFDK) er en idrettsklubb som ble etablert i 2017 og har for tiden rundt 40 aktive medlemmer. Her tilbys det partier innen Freestyledisco/Slow og Performing Arts. Dette er en klubb for deg som liker å danse og turne.



På det åpne partiet er målsettingen å gi danserne grunnleggende danseferdigheter og grunntrinn innenfor freestylediscojazz og slow, samt takt og turnelementer som er tillatt å bruke på konkurranser. Deltakelse på konkurranser er frivillig, og klubben har et engasjert konkurranseparti som består av dansere fra 11 år og oppover i ulike ferdighetsklasser. Treningene på dette partiet har et høyt tempo og fokus på teknikk, samt basetrening slik som spenst, intervaller, styrke, balanse og tøying. Performing arts er sceniske dansestiler bygget på utøvende dansekunst som jazz, moderne og showdance.







Mange nye vennskap knyttes i klubben. Det finnes ulike sosiale samlinger for deltakerne, inklusiv turer og show. Man velger selv hva man vil delta på og hvordan dette passer inn for danseren og deres familieliv.







Målsettingen til klubben er å være en inkluderende klubb med fokus på trivsel, idrettsglede og mestring for alle, og i 2018 ble klubben en uego-klubb. https://www.facebook.com/uego.no/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.